HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Mustela Hydrabebe Facial Cream 40 ml

0 - Yorum Yap
Ürünlerimizin tamamı %100 Orijinal ürünlerdir, resmi distribütör, ecza depoları ve eczanelerden temin etmekteyiz. Profesyonel paketleme ekibimiz tarafından hızlı bir şekilde adınıza faturalı bir gönderim sağlamaktayız.
%0
269,90 TL
269,90 TL
KAZANCINIZ 0.00 TL
Marka
Stok Kodu
DK-000038
Ürün Bilgisi
Mustela Hydrabebe Facial Cream 40 ml
Mustela Hydrabebe Facial Cream 40 ml, bebeğinizin hassas yüz cildine özel bakım sunar. Mustela'nın bilimsel uzmanlığı ile geliştirilen bu nemlendirici krem, bebeğinizin yüz cildini sağlıklı ve nemli tutar. Bebeğinizin cildine özen göstermek ve onu korumak istiyorsanız, Mustela Hydrabebe Facial Cream'i denemelisiniz.
 Mustela Hydrabebe Facial Cream 40 ml
Kullanım Önerisi:
Bu kullanışlı tüpü her zaman çantanızda taşıyabilirsiniz! Çevre dostudur, doğru dozda kremi veren stop kapağı sayesinde israfı önler.

1.Adım: Tüpe hafifçe bastırın ve kremi avucunuzun içine alın.

2.Adım: Bebeğin yüzüne günde iki kez uygulayın.

3.Adım: Bebeğin minik burnu, ağzı ve yanakları üzerine dokunarak küçük bir şarkı söyleyin!
 
Mustela Hydrabebe Facial Cream 40 ml Ürün Hakkında Bilgiler:

- Organik avokadolu Hydra Bebe yüz kremi, bebeklerin ve çocukların narin cildi için anında ve uzun süreli koruma sağlayarak cildinin yumuşak ve esnek kalmasını sağlar.

- Akıcı dokusu günlük kullanım için idealdir.

- Ana aktif bileşenimiz Avokado Perseose®, döngüsel bir ekonomiden elde edilir, organik olarak yetiştirilmiştir

- 2012'den beri, tüp için %30 geri dönüştürülmüş plastik kullanıyoruz ve geri dönüştürülebilir kartonumuz sürdürülebilir şekilde yönetilen ormanlardan elde edilmektedir.

- %97 oranında doğal kökenli içeriklerden oluşur.   Kalan %3 formüle hoş bir doku vermek ve uzun vadeli koruma sağlamak için kullanılan içeriklerden gelmektedir.

- - Cildi nemlendirmek ve suyun buharlaşmasını önlemek için bitkisel gliserin, - Nemlendirmek için jojoba yağı, - Cildi dış etkenlerden koruyan, yumuşak ve esnek tutan E vitamini,  - Yumuşatıcı özelliği ile cildi çevre şartlarından da koruyan shea yağı içerir.

- Ebeveynlerin %100'ü üründen memnun kalmıştır ve ilk uygulamada bebeklerinin yüzünün nemlendiğini belirtmiştir.
Klinik olarak kanıtlanmış etkinlik. • 1.saatin sonunda nem artışı:+% 49 (2a) • 4.saatin sonunda nem artışı: +% 21 (2b)
(1) Dermatolojik ve pediatrik kontrol altında 3 aylıktan küçük bebekler de dahil olmak üzere 64 çocuk üzerinde 3 haftayı aşkın süre boyunca yapılan kullanım testi (ebeveynlerin öz değerlendirmesi). (2) 1.saat (2a) ve 4.saat (2b) 22 yenidoğan ve çocukta hidrasyon hızının ölçülmesi.
 
Dikkat Edilmesi Gerekenler:
- Unutmayın ki, bebeklerin ciltleri hassas olabilir. Yeni bir ürün kullanmadan önce cilt alerji testi yapmanız her zaman iyi bir fikirdir. Mustela Hydrabebe Facial Cream, bebeğinizin yüzünde sevgi dolu bir gülümseme bırakır.
-  Hafif ve hızla emilen formülü, bebeğinizin yüz cildinde ağırlık hissi bırakmaz.
- %97 oranında doğal kökenli içeriklerden oluşur.   Kalan %3 formüle hoş bir doku vermek ve uzun vadeli koruma sağlamak için kullanılan içeriklerden gelmektedir.
- Kullanmadan önce doktor ve eczacınıza danışınız
 



Yorumlar
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Taksit Seçenekleri
Mustela Hydrabebe Facial Cream 40 ml Mustela Hydrabebe Facial Cream 40 ml İçin En Uygun Fiyat Ve Kaçırılmaz Fırsatlarla Hemen www.facedermo.com.’u Ziyaret Edin. Mustela Hydrabebe Facial Cream 40 ml, bebeğinizin hassas yüz cildine özel bakım sunar. DK-000038
Mustela Hydrabebe Facial Cream 40 ml

Tavsiye Et

*
*
*
Mustela Hydrabebe Facial Cream 40 ml

Mustela Hydrabebe Facial Cream 40 ml

%0
269,90 TL
269,90 TL
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.