HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Mustela No Rinse Cleansing Water 300 ml

0 - Yorum Yap
Ürünlerimizin tamamı %100 Orijinal ürünlerdir, resmi distribütör, ecza depoları ve eczanelerden temin etmekteyiz. Profesyonel paketleme ekibimiz tarafından en geç 1 ila 3 iş günü içerisinde adınıza faturalı bir şekilde gönderim sağlamaktayız.
%21
234,90 TL
185,00 TL
KAZANCINIZ 49.90 TL
Marka
Stok Kodu
DK-000012
Ürün Bilgisi

Mustela No Rinse Cleansing Water 300 ml

Bebeğinizin temizliği, hassas ve özen gerektiren bir süreçtir. Mustela No Rinse Cleansing Water, bebeğinizin cildini hızlı ve etkili bir şekilde temizlemek için tasarlanmıştır. Pratik kullanımı ve nazik formülü ile bu temizlik suyu, bebeğinizin cildini korurken onu tazeler ve eşsiz bebek kokusuyla cildini yumuşak bırakır

Seyahat halinde misiniz ya da bebeğiniz o gün huzursuz mu hissediyor. Merak etmeyin! mustela organik avokado içeren bebek temizleme suyu  durulama gerektirmez ve yapışkan his bırakmaz. Bebeğin cildini yumuşak ve taze hissettirir. Hareket halindeyken bebeğin yüz bölgesini, poncik göbişini ve bez bölgesini derinlemesine tek bir adımda nazikçe temizleyebilirsiniz.

Mustela No Rinse Cleansing Water 300 ml

Kullanım Önerisi:

Formatı, hızlı tazeleme için mükemmeldir.

 1.Adım: Pamuk veya pamuklu bez üzerine bir miktar ürün alın.

2.Adım: Bebeğinizin vücudunu ve bez bölgesini nazikçe temizleyin.

3.Adım: Durulamaya gerek yok! 
 
Mustela No Rinse Cleansing Water Hakkında Bilgiler:

- Organik avokado içeren bebek temizleme suyu durulama gerektirmez. 

- Formülü %98 doğal kökenli içeriklerden oluşur. 

- Yeni doğan bebeklerin* ve çocukların yüzünü, vücudunu ve bez bölgesini tek bir adımda nazikçe temizler.

- Banyo için zaman yok mu? Organik avokado içeren temizleme suyumuz bebeğinizi anında ferahlatacak! Hareket halindeyken bebeğin yüzünü ve bez bölgesini derinlemesine ve nazikçe temizler. Dahası: durulanmaz ve yapışkan his bırakmaz. Bebeğin cildini yumuşak ve taze hissettirir.

- Formülü vegandır* ve şişesi geri dönüştürülebilirdir**. Pompası geri dönüştürülebilirdir*** ve 2010'dan beri plastik miktarı %11 (300 ml formatı) azaltılmıştır.

- *Hayvansal içerik yoktur.

- **Fransız standartlarına göre.

- Ebeveynlerin %100'ü bebeklerinin cildinin nazikçe temizlendiğini belirtmişlerdir (1).

- Kullanım sonrası bebeklerinin cildi temiz bulmuşlardır. (1)

Klinik olarak kanıtlanmış etkinlik. (1) Dermatolog ve çocuk doktoru ile 3 aylıktan küçük yenidoğanlar dahil 60 çocuk üzerinde 3 haftayı aşkın süre boyunca yapılan kullanım testi (ebeveyn öz değerlendirmesi)
 
Dikkat Edilmesi Gerekenler:
- Unutmayın ki, bu tür hassas bölgeler için özel ürünler kullanmak önemlidir. Ürünü kullanmadan önce cilt alerji testi yapmanız her zaman tavsiye edilir.
- Ürünü kullanmadan önce doktor veya eczacınıza danışınız.
- Sorumlu tedarik zincirlerinden elde edilen organik avokado döngüsel bir ekonomiden elde edilir (burada israf olmaz!).
-  Ayrıca: - Yumuşatıcı özellikleri ile bilinen allantaoin, - Cildi rahatlatan aloe vera yaprağı özleri,  - Bebeğin cildinin ve saç derisinin kurumasını önlemek ve nazik temizlik için hafif yüzey aktif maddeler içerir.
- İçerikler: %98 oranında doğal kökenli içeriklerden oluşur.   Kalan %2 formüle hoş bir doku vermek ve uzun vadeli koruma sağlamak için kullanılan içeriklerden gelmektedir.
- Doğumdan itibaren güvenlik garantisi için, cilt bakım ürünlerimiz sağlık uzmanları ile beraber geliştirilmiştir ve 450'den fazla ölçüm ve testten geçmektedir.



 

Yorumlar
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Taksit Seçenekleri
Mustela No Rinse Cleansing Water 300 ml Mustela No Rinse Cleansing Water 300 ml İçin En Uygun Fiyat Ve Kaçırılmaz Fırsatlarla Hemen www.facedermo.com.’u Ziyaret Edin. Pratik kullanımı ve nazik formülü ile bu temizlik suyu, bebeğinizin cildini korurken onu tazeler ve DK-000012
Mustela No Rinse Cleansing Water 300 ml

Tavsiye Et

*
*
*
Mustela No Rinse Cleansing Water 300 ml

Mustela No Rinse Cleansing Water 300 ml

%21
234,90 TL
185,00 TL
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.