HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Mustela Soothing Cleansing Water 300 ml

0 - Yorum Yap
Ürünlerimizin tamamı %100 Orijinal ürünlerdir, resmi distribütör, ecza depoları ve eczanelerden temin etmekteyiz. Profesyonel paketleme ekibimiz tarafından en geç 1 ila 3 iş günü içerisinde adınıza faturalı bir şekilde gönderim sağlamaktayız.
%19
223,63 TL
180,57 TL
KAZANCINIZ 43.06 TL
Marka
Stok Kodu
DK-5029920
Ürün Bilgisi
Mustela Soothing Cleansing Water 300 ml
Bebeğinizin temizliği ve bakımı, hassas cildi nedeniyle dikkat ve özen gerektirir. Mustela No Rinse Soothing Cleansing Water, bebeğinizin cildini nazikçe temizlemek ve tazelik katmak için özel olarak geliştirilmiştir. Bu pratik temizlik suyu, bebeğinizin hassas cildini korurken ona hızlı bir temizlik sunar. Doğal etken maddesi şizandra sayesinde, gergin, karıncalanan cildi ve kırmızı lekeleri yatıştırır. 
 Mustela Soothing Cleansing Water 300 ml
Mustela Soothing Cleansing Water Hakkında Bilgiler:
- Durulama gerektirmeyen rahatlatıcı temizleme suyu parfümsüzdür ve çok hassas cilde sahip bebekler için özel olarak formüle edilmiştir.
-  Şizandra ile yüksek toleranslı formülü %99 doğal kökenli içeriklerden oluşmaktadır.
- Çok hassas cilt bakımı için temel aktif bileşenlerimiz olarak avokado ve şizandrayı seçtik. Her ikisi de sorumlu ve sürdürülebilir tedarik zincirlerinden temin edilirler.
- %97 oranında doğal kökenli içeriklerden oluşur.   Kalan %3 formüle hoş bir doku vermek ve uzun vadeli koruma sağlamak için kullanılan içeriklerden gelmektedir.
 
Kullanım Önerisi:

Kullanışlı pompa şişesi, hızlı temizlik için idealdir.

1.Adım: Pamuk veya pamuklu bez üzerinde bir miktar ürün alın.

2.Adım: Bebeğinizin vücudunu ve bez bölgesini nazikçe temizleyin.

3.Adım: Durulamaya gerek yok!

4.Adım: Pamuğu çöp kutusuna atın. Bu kadar!
 
Dikkat Edilmesi Gerekenler:
- Doğumdan itibaren güvenlik garantisi için, cilt bakım ürünlerimiz sağlık uzmanları ile beraber geliştirilmiştir ve 450'den fazla ölçüm ve testten geçmektedir.
- Unutmayın ki, bebeğinizin cildi hassas ve özen gerektirir. Mustela No Rinse Soothing Cleansing Water, bebeğinizin cildine zarar vermeden temizlik yapmanıza yardımcı olur ve bebek bakım rutininizi kolaylaştırır.
- Unutmayın ki, bu tür hassas bölgeler için özel ürünler kullanmak önemlidir. Ürünü kullanmadan önce cilt alerji testi yapmanız her zaman tavsiye edilir.
- Ürünü kullanmadan önce doktor veya eczacınıza danışınız.


Yorumlar
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Taksit Seçenekleri
Mustela Soothing Cleansing Water 300 ml Mustela Soothing Cleansing Water 300 ml İçin En Uygun Fiyat Ve Kaçırılmaz Fırsatlarla Hemen www.facedermo.com.’u Ziyaret Edin. Mustela Durulama Gerektirmeyen bebeğinizin cildini nazikçe temizlemek ve tazelik katmak için özel olarak DK-5029920
Mustela Soothing Cleansing Water 300 ml

Tavsiye Et

*
*
*
Mustela Soothing Cleansing Water 300 ml

Mustela Soothing Cleansing Water 300 ml

%19
223,63 TL
180,57 TL
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.